40 yılda ceket ve montların cebinde 400 bin liralık para ve altın buldu

miRBey

Aktif Üye
40 yılda ceket ve montların cebinde 400 bin liralık para ve altın buldu
Esnaf Fatih Şahin, Osmangazi ilçesinde 40 yıldır kuru temizleme işiyle uğraşıyor. Şahin, bu vakte kadar müşterilerin getirdiği kıyafetlerin cebinde 10 bin dolar, cumhuriyet altını, çeyrek altın, 3 aylık emekli maaşı üzere toplam 400 bin liralık altın ve para buldu.

Müşterilerin ceplerinde bulduğu paraları iade eden örnek esnaf, birtakım müşterilerin teşekkür bile etmediğini belirtti.

Kuru temizleme işini 40 yıldır yaptığını tabir eden Fatih Şahin, “Kuru temizleme, özel makinelerle su kullanılmadan bir kimyasalla kirleri temizleme sistemedir. Kuru temizleme nazarann kıyafetler deforme olmaz, makineye konduğu üzere çıkar. Ben bu işi 40 yıldır yapıyorum.

Müşterilerimin getirdiği kıyafetlerin ceplerinde bu vakte kadar 10 bin dolar, cumhuriyet altını, çeyrek altın, 3 aylık emekli maaşı üzere toplam 400 bin liralık altın ve para buldum. Hepsini sahiplerine geri verdim. Para ve altınlarını geri verdiğim hiç bir müşterim bana ikram bile vermedi. Kimileri teşekkür bile etmedi. İşimi severek yapıyorum. Kuru temizleme fiyatları pantolon 25, ceket 45, mont ise 60 lira”
dedi.

Haber Sitelerinden Alıntı Yapılmıştır.