57 yıllık eşine günde 100 sefer ‘Seni seviyorum’ diyor

miRBey

Aktif Üye
57 yıllık eşine günde 100 sefer ‘Seni seviyorum’ diyor
Gümüşhane’nin Kelkit ilçesinde yaşayan 5 çocuk sahibi İsa ve Zekiye Çakır çifti, evliliklerinin 57. yılını doldururken, sevgilerini de birinci günkü üzere koruyor.

68 yaşındakiZekiye Çakır’ı birinci gördüğü anda aşık olduğunu söyleyen İsa Çakır, evlenmedilk evvel Zekiye Çakır’ı bakılırsabilmek için ağaçların üzerine çıktığını, şiirler okuduğunu söylemiş oldu.

Zekiye Çakır ise, eşinin kendisine günde 100 sefer ‘Seni seviyorum’ söylemiş olduğini ve daima hoş kelamlar dediğini lisana getirdi.

79 yaşındakiİsa Çakır, “Eşimi fazlaca seviyorum. Sabah kalktığımda güya bir daha nişanlanmışım üzere oluyor. Her sabah eşim namaza kalkmadığı vakit bir şey mi oldu diye endişelenir bakarım. Paramı pulumu her şeyimi ona emanet ettim. hiç bir şeye karışmam, o cebime 500 lira harçlığımı koyar ben kahvehaneye sarfiyat çayımı içerim” dedi.

Zekiye Çakır ise “Evleneli 57 sene oldu. Günde 100 defa ‘Seni seviyorum’ diyor. Ufak tefek şeyler bizde de oluyor. Herkese memnunluk dilerim. Ufak şeylerden birbirlerine darılmasınlar” diye konuştu.

Haber Sitelerinden Alıntı Yapılmıştır.