Aracın bozulan cam koluna matkaplı tahlil: ‘Toros’a otomatik cam sistemi yaptım’

miRBey

Aktif Üye
Aracın bozulan cam koluna matkaplı tahlil: ‘Toros’a otomatik cam sistemi yaptım’
Erzurum’un Uzundere ilçesinde yaşayan Taner Sarı, 1989 model Toros aracının cam kolu kırılınca soğuk havada açık olan camını kapatamadı. Bunun üzerine pense ile camını kapatmaya çalışan Sarı bunda tahlil bulamayınca aracında bulunan şarjlı matkap ile camı kapatmayı denedi. O anları cep telefonu ile kaydeden Sarı, toplumsal medya hesaplarından bu anları paylaştı.

Bulduğu tahlili anlatan Taner Sarı, kış mevsiminde açık kalan camına acil bir tahlil ararken bu fikri bulduğunu tabir ederek, “Toros’a otomatik cam sistemi yaptım. Bu araç 1989 model ötürüsıyla araçta kesim kırılmaları yaşanabiliyor. Dün aracımın cam kolu kırıldı. Açık vaziyette kaldı. Kış mevsimini yaşıyoruz. Hemen tahlil üretmem gerekiyordu. Ben de evvela pense ile denedim. Uğraştım lakin olmadı. daha sonra şarjlı matkap fikri aklıma geldi ve denedim. Hoş bir tahlil oldu” dedi.

Haber Sitelerinden Alıntı Yapılmıştır.