DJ Avicii’nin ölmedilk evvel günlüğüne yazdığı son satırlar ortaya çıktı

miRBey

Aktif Üye
DJ Avicii’nin ölmedilk evvel günlüğüne yazdığı son satırlar ortaya çıktı
Umman’ın başşehri Muskat’ta Nisan 2018’de bir otel odasında meyyit bulunan ve ‘Avicii’ ismiyle tanınan İsveçli ünlü üretimci ve DJ Tim Bergling’in ölmedilk evvel günlüğüne yazdığı son cümleler, hayatına dair yayınlanan bir kitapta yayınlandı.

“Tim: Avicii’nin resmi biyografisi” isimli kitapta yer alan bilgilere nazaran 28 yaşında hayata gözlerini yuman genç sanatçı, alkol ve uyuşturucu bağımlılığı niçiniyle rehabilitasyonda olduğu sırada hastanede günlüğüne hislerini döktü.

Günlüğünde yazılı son sayfada şu tabirlere yer verdi:

“Hastanede olduğum günler, hayatımın son 6 yılında hatırlayabildiğim telaştan en uzak ve en gerilimsiz günlerdi, kulağa ne kadar iç karartıcı gelse de gerçek tatillerimdi. … tekrar asla içki içmemeyi kabul etmekte zorlandım, tıpkı vakitte bütün tabiplerin bir bira bile içebilmek için en az bir yıl beklemem gerekeceğini şiddetle tavsiye etmesine karşın.”

Ünlü sanatkarın günlüğündeki bu tabirler, rehabilitasyonun gidişatına dair kaygı verici bir ileti veriyordu. Çünkü Kaliforniya eyaletinde alkol ve uyuşturucu bağımlılarına yönelik uygulanan rehabilitasyon, bağımlıların az ölçüde içki içebileceğini ve esrar tüketebileceğini savunuyor. Lakin uzmanlar, bunun bir felaket reçetesi olduğunu söylüyor.

DJ Avicii, günlüğündeki son satırlara şöyleki devam etti:

“Tabii ki tabiplerin büyük çoğunluğunu dinlemedim, ‘dikkatli olursan sorun olmaz’ diyen bir azınlık küme hekimi dinledim. Bilgisiz ve saftım ve dünyayı dolaşıyordum, hiç bitmeyen tıpla.”

Avicii, intiharından bir gün evvel ise şu cümleleri kaleme aldı:

“Ruhun akıp gitmesi, her şeye bir daha başlamadan evvelki son bağlılıktır!”

Avicii’nin hayatının anlatıldığı kitap, gelecek ay yayınlanacak.

Haber Sitelerinden Alıntı Yapılmıştır.