Gönül Muharrir, geçirdiği kaza kararı sol gözünü kaybetti

miRBey

Aktif Üye
Gönül Muharrir, geçirdiği kaza kararı sol gözünü kaybetti
Duyurduğu mevt ve hastalık haberleri sebebi ile magazin topluluğunun tanınan ismi haline gelen ses sanatkarı ve muharrir Onur Akay, yakın dostu ‘Taş Bebek’ lakaplı ünlü sanatçı Gönül Muharrir’la ilgili açıklamalarda bulundu.

Akay’ın açıklamalarına göre ünlü sanatçı Muharrir, geçirdiği kaza daha sonrası sol gözünü kaybetti.

Canlı yayında anlattı

Kendisinin hayli yakın dostu olan Akay, TV8’de yayınlanan ‘2. Sayfa’ programındaki açıklamalarında “Gönül abla, gece 03.00’te yataktan kalkmış ve halı kayınca duvarın sivri kısmına gözünü çarpmış. Gözleri resmen patlıcan moru oldu. Morluk 16 gün daha sonra geçti lakin sol gözü büsbütün kör oldu, sağ gözünde de bulanıklık başlayınca iki başka ameliyat geçirdi” tabirlerini kullandı.

Kaburgaları kırılmıştı

Temmuz 2021’de Gönül Muharrir’in toplumsal medya hesabından yapılan açıklamada, usta sanatkarın meskeninde geçirdiği kaza kararı kaburgalarını kırdığı ve hastanede tedavi gördüğü açıklanmıştı:

“Sevgili dostlarımız; Gönül Hanım ölümcül bir mesken kazası geçirdi ve kaburgaları kırıldığından dolayı hastanedeydik. Güzelleşmeye çalıştığı bu süreçte birisi ‘Herkese yazıyorsun, bana niye yanıt vermiyorsun?’ diyerek sitemde bulundu. Ben yakınıyım ve şu anda yanındayım. Onun bu bildirilere yanıt verecek hali olmadığı için yazılarınızı ben cevaplıyorum. Bayram iletisini bile şahıslara değil, herkesi kapsayacak biçimde yazdık. Gönül Hanım sitem sevmez, kendi de sitem yapmaz. Onun isteği üzerine bu yazıyı paylaşıyorum.”

Haber Sitelerinden Alıntı Yapılmıştır.