İngiltere’de gece kulüplerinde iğneli saldırgan paniği

miRBey

Aktif Üye
İngiltere’de gece kulüplerinde iğneli saldırgan paniği
İngiltere’de son periyotta gece kulüplerinde artan iğneli hücum olayları tasa yaratıyor.

The Times’ın haberine göre ülkenin bir epeyce kentinde yaşanan olay, hükümetin de gündemine girdi.

İçişleri Bakanı Priti Patel, olayın derinlemesine soruşturumlası için polis yetkililerine talimat verdiğini belirtti.

"Drug needle terror spreads across Britain" https://t.co/G04LtCBi3A pic.twitter.com/Pz7QcWnZeQ

— Jim Dickinson (@jim_dickinson) October 21, 2021

Akınları ‘alçaklık’ olarak niteleyen Adalet Bakanı Dominic Raab ise, şüphelilerin adalet karşısında hesap vereceğini söylemiş oldu.

The Times, kelam konusu atağa maruz kalan 2 genç bayanın başından geçenleri aktardı.

‘İki gün boyunca titredim’

Nottingham Üniversitesi’nde öğrenci olan 19 yaşındaki Sarah Buckle, geçtiğimiz ay yaşanan olay daha sonrası dışarı çıkmaya korktuğunu söylemiş oldu.

Buckle, “bayağı bir gece olması gerekiyordu lakin müthiş derecede yanlış gitti. Çok fazla şey hatırlayamıyorum. Ceketimi vestiyere bırakıp tuvalete gitmiştim. sonrasındasında dans ettiğimi ve arkadaşlarımla barda olduğumu hatırlıyorum. Diğer bir şey yok, sabah hastanede uyandım. Elim morarmış ve üzerinde iğne deliği izleri vardı. Yaşadığım en makus histi. İki gün boyunca daima titredim” dedi.

‘Sanki orada değildim’

Birebir üniversitede öğrenci olan 19 yaşındaki Zara Owen da misal bir olayı 12 Ekim’de yaşadı. Stealth isimli gece kulübüne giden Owen, kolunun gerisinde iğne izleri olduğunu belirterek, “O geceye dair hiç bir şey hatırlamıyorum. Sabah yatağımda uyandım. Güya orada bile değildim. Uyandığımda başım epeyce karışıktı. Bedenimin her yerinde hayli fazla ağrı vardı” sözlerini kullandı.

Haber Sitelerinden Alıntı Yapılmıştır.