İstanbul’da kedi büyüklüğündeki fare meskene girdi: ‘Uyandığımda fareyi bebeğin beşiğinde gördüm’

miRBey

Aktif Üye
İstanbul’da kedi büyüklüğündeki fare meskene girdi: ‘Uyandığımda fareyi bebeğin beşiğinde gördüm’
Olay, Cebeci Mahallesi’nde dün gece saatlerinde meydana geldi.

Meskendeki seslere uyanan Gonca Sıkıntısız, büyük bir fareyi karşısında görür görmez çığlık attı.

DHA’nın aktardığı habere göre, Sıkıntısız çifti, iki çocuklarını da alarak dışarı çıktı. Gece saatlerinde akrabalarında kalan Sıkıntısız ailesi, fare kaygısından konutlarına tekrar giremedi. Sıkıntısız ailesi farelerden kurtulmak için yetkililerden yardım istedi.

Farenin sesine uyanan Gonca Sıkıntısız, “Gece uyandığımda saat 4, 4.30 civarı bebek yanımdaydı. Su içmeye kalktım, beşikte bir fare gördüm. Bağırmamla kaçtı. Devamlı tavanda sesleri duyuyoruz. Bizdilk evvelki kiracılar da birebir bu sıkıntıdan dolayı çıkmış. İki tane ufak bebeğim var. Çocuk beşikte olsaydı bilmiyorum ne olacaktı. Gecenin o saatinde çıktık konuttan. Gidecek yerde yok, otomobilimize gittik. Eşim öğle saatlerinde geldi yapıştırıcı falan koydu, fareyi çekyatın altında yakaladı. Oyuncakların içinde yakalayıp öldürdü. Baya büyük bir fareydi. Kedi kadardı, hala var burada, eşyalarım çöp oldu. Kiralık konut aramaya başladık, ne yapacağız bilmiyoruz. Çocukları alıp meskenden kaçtık” dedi.

Konutta farelerin kemirdiği yerlerin olduğu görülürken, birtakım eşyaların ziyan gördüğü kameraya yansıdı.

Haber Sitelerinden Alıntı Yapılmıştır.