Keanu Reeves’in Matrix serisinden aldığı fiyatlar belirli oldu

miRBey

Aktif Üye
Keanu Reeves’in Matrix serisinden aldığı fiyatlar belirli oldu
Laurence Fishburne, Carrie-Anne Moss, Hugo Weaving ve Gloria Foster üzere oyuncularla başrolü paylaşan Keanu Reeves, serinin birinci sineması 1999 imali ‘The Matrix’ sinemasında ön ödeme olarak 10 milyon dolar aldı. Reeves, sinemanın yüksek gişesi sonunda maaşını 35 milyon dolara tamamladı.

The Matrix 2 ve 3

NTV’nin haberine bakılırsa Reeves’in bu sinemalardan aldığı fiyat tam olarak bilinmiyor. Celebrity Net Worth isimli site, Reeves’in bu iki sinemanın gişesi ve DVD satışları dahil 120 milyon kazandığını yazdı.

The Matrix 4 (The Matrix Resurrections)

Sinemadan birinci ödeme olarak 12 ila 14 milyon dolar kazandığı belirtilen Reeves’in gişe sayıları daha sonrası da sinemanın yararına nazaran ek çıkar elde etmesi bekleniyor. Birinci sinemadan 10 milyon dolar kazanan Reeves’in, dördüncü sinemadan fazlaca yüksek fiyat almaması dikkat çekti.

Reeves, son sinemada 18 yıl evvel öldüğü görülen karakterinin Matrix 4’te bir daha dirilmesiyle ilgili şu biçimde konuşmuştu:

“Yönetmen bana diğer bir Matrix sineması çekmek hakkında ne düşündüğümü sorduğunda, ‘Ne? Kulağa kusursuz geliyor lakin ben öldüm’ dedim. O da, ‘Öyle mi?’ diye karşılık verdi. Ben de, ‘Anlatsana’ dedim. Hoş bir kıssa yazdı. Bu karakteri oynamayı seviyorum. Nasıl hayatta kaldığım açıklanacak”

Haber Sitelerinden Alıntı Yapılmıştır.