2022 Erkekler Kainat Hoşu Darya Kamil tenkitlere cevap verdi: ‘Kıskançlık yapmanın manası yok’

miRBey

Aktif Üye
2022 Erkekler Kainat Hoşu Darya Kamil tenkitlere cevap verdi: ‘Kıskançlık yapmanın manası yok’
Irak’ta düzenlenen 2022 Mr. Intercontinental isimli hoşluk müsabakasının birincisi Darya Kamil oldu. 15 ülkenin katıldığı yarışta Kerküklü atlet ve doktor Darya Kamil, birinciliğe layık görüldü.


bununla birlikte Kerkük Spor Hekimliği Birliği Lideri olan Darya Kamil’in birinciliği toplumsal medyada gündem oldu.


Kamil’in birinciliği toplumsal medyada tartışmalara sebep oldu. Darya Kamil’i beğenmeyenler, ‘Pekala bundan kainatın haberi var mı?’, ‘Belki de iç hoşluğuna bakmışlardır’, ‘Korona niçiniyle müsabakaya kimse katılmamış mı?’ ve ‘Kainatın istikrarı bozuldu’ halinde yorumlarda bulundu.


‘Ne dedikleri umurumda değil’


Snob Magazin’den gazeteci Arif Hür’e konuşan Darya Kamil, kendisini eleştirenlere karşılık verdi. Kamil, “Kendini bilmez kimi insanların benim hakkında ne dedikleri umurumda değil. ‘Torpil’ iması yapanlara yalnızca gülüyorum” dedi.


‘Disiplinli ve dengeli bir biçimde çalıştım’


Kelamlarını sürdüren Kamil, “Küçük yaşlardan itibaren disiplinli ve dengeli bir biçimde çalıştım ve başardım. Boş yere kıskançlık yapmanın bir manası yok. Bu unvanı kazandığım için mutluyum” sözlerini kullandı.


‘Gençlerin alkol ve uyuşturucudan uzak durması için çabalıyorum’


Kerkük Spor Hekimliği Birliği Lideri olan Darya Kamil, gençlerin küçük yaşlardan itibaren spora başlaması için elinden geleni yaptığını da söylemiş oldu.


“Arap dünyasındaki gençlere yeterli örnek olmak istiyorum” diyen Kamil, kelamlarına şu biçimde devam etti:

“Gençlerin uyuşturucu ve alkolden uzak durması için çabalıyorum. Benim en büyük hayallerim içinde spor alanında iz bırakabilmek, fakirlere ve yetimlere yardım etmek yer alıyor.”

Haber Sitelerinden Alıntı Yapılmıştır.