Beşiktaş – Kasımpaşa maçı hangi kanalda, saat kaçta? 11’ler belirtildi!

Efendy

Aktif Üye
Beşiktaş Üstün Lig’de 34. haftanın kapanış gayretinde şiddetli maçta Kasımpaşa’yı konuk edecek Valerien Ismael’in öğrencileri taraftarı önünde Kasımpaşa’yı mağlup ederek değerli bir galibiyete imza atmak istiyor. Kasımpaşa ise şiddetli deplasmanda galibiyet arayacak. Sarı kart cezası niçiniyle GZT Giresunspor maçında forma giyemeyen Welinton Souza, yarınki müsabakada nazaranv alabilecek.

Beşiktaş – Kasımpaşa maçı ne vakit, saat kaçta hangi kanalda?

Vodafone Park’taki müsabaka saat 20.30
‘da başlayacak. Çabayı hakem Yasin Kol yönetecek. beIN SPORTS HD1‘den canlı yayınlanacak maçın skor takibi ve ayrıntılar fanatik.com.tr’de…

Beşiktaş – Kasımpaşa 11’ler…

Beşiktaş:
Ersin, Welinton, Vida, Montero, Rosier, Pjanic, Josef, Rıdvan, Ghezzal, İnanç, Batshuayi

Kasımpaşa: EErtuğrul, Hadergjonaj, Spajic, Donk, Eren, Doğucan, Hajradinovic, Eysseric, Fall, Mortadha, Muleka

Ligde geçen hafta GZT Giresunspor ile deplasmanda 0-0 birliktee kalan siyah-beyazlı kadro; 13 galibiyet, 12 birliktelik ve 8 hezimetle 51 puan topladı.

Son haftaların formda grubu Kasımpaşa ise 12 galibiyet, 8 birliktelik ve 13 mağlubiyetle 44 puan elde etti.

İki kadro içinde 38. randevu

Beşiktaş ile Kasımpaşa, bugün yapacakları maçla lig tarihinde 38. kere karşı karşıya gelecek. İki ekip içinde geride kalan 37 maçın 24’ünü Beşiktaş kazandı, 8 müsabaka birliktee sonuçlandı, Kasımpaşa 5 defa galibiyete ulaştı. Siyah-Beyazlılar’ın 78 golüne, Lacivert-Beyazlılar 39 golle yanıt verdi. İki grup içinde dönemin birinci yarısında oynanan maç 1-1 birliktelikle tamamlandı.

Beşiktaş’ta hudutta 7 isim var!

Sarı kart cezası niçiniyle GZT Giresunspor maçında forma giyemeyen Welinton Souza, bugünkü Kasımpaşa müsabakasında nazaranv alabilecek. Aytemiz Alanyaspor maçında gördüğü sarı kart niçiniyle Welinton cezalı duruma düşmüştü. Beşiktaş’ta bugünkü maç öncesi Josef de Souza, Atiba Hutchinson, Rıdvan Yılmaz, Alex Teixeira, Valentin Rosier, Can Bozdoğan ve İnanç Yalçın, sarı kart ceza hududunda bulunuyor. Bu isimler, oynamaları ve sarı kart görmeleri halinde 35. haftadaki Yukatel Kayserispor maçında cezalı duruma düşecek.

İç alanda dalgalı grafik

Kartal, iç alanda son 5 maçta inişli çıkışlı grafik sergiledi. Fraport TAV Antalyaspor ile meskeninde 0-0 birliktee kalan Siyah-Beyazlı takım, bir daha sonraki iç saha maçında Altay’ı 1-0 yendi. Üst üste iki iç saha maçında Medipol Başakşehir ve Atakaş Hatayspor ile birliktee kalan Beşiktaş, Aytemiz Alanyaspor’u ise 4-1 yendi.

Son 6 maçta tek yenilgi

Siyah-Beyazlı takım, son 6 maçta yalnızca bir galibiyet alabildi. Kelam konusu devirde Aytemiz Alanyaspor’u mağlup edebilen Beşiktaş; Medipol Başakşehir (2-2), Atakaş Hatayspor (1-1), Trabzonspor (1-1) ve GZT Giresunspor (0-0) maçlarını birliktelikle tamamladı. Beşiktaş, Galatasaray ’a ise 2-1 mağlup oldu.