‘Cin çıkarma’ mazeretli cinsel istismar: Mağdur bayanların bedenlerine simgeler çizmiş

miRBey

Aktif Üye
‘Cin çıkarma’ mazeretli cinsel istismar: Mağdur bayanların bedenlerine simgeler çizmiş
Sabah gazetesinin haberine bakılırsa, Fethiye Cumhuriyet Başsavcılığı tarafınca hazırlanan iddianamede tutuklu Bahadır Koyuncu’nun ‘nitelikli cinsel saldırı’, ‘Dini inanç ve hislerinin istismarı suretiyle dolandırıcılık’ hatalarından 15 yıldan 84 yıla kadar mahpus cezası verilmesi talep edildi.


İsimli denetimle hür bulunan Koyuncu’nun eşi Tatlı Koyuncu ve yardımcıları Abdullah Çil’in de ise ‘Dini inanç ve hislerinin istismarı suretiyle dolandırıcılık’ hatasından 12 yıldan 40 yıla kadar, mahpus cezasıyla cezalandırılması istendi.



Hazal Y., Dilara İ., Hasret D. ve Yağmur A. ise mağdur olarak iddianamede yer aldı. Geçtiğimiz Eylül ayında yapılan operasyonda Bahadır Koyuncu tutuklanırken, eşi ve yardımcısı ise isimli denetimle özgür kalmıştı.


Binlerce lira para aldı


Sevecen Koyuncu’nun da eşiyle birlikte hareket ettiği vurgulanan iddianameye göre, Muğla Seydikemer’de bulunan meskenlerine gelen bayanlara, ‘sizde büyü var’, ‘cinleri çıkarmamız lazım’ diyerek kelamda dini seanslar düzenlediler. Bahadır Koyuncu bu kelamda dini seanslar karşılığında mağdur bayanlardan para aldı.


Belirlemelere bakılırsa Bahadır Koyuncu, mağdur Dilara İ.’den 300 lira fiyat alarak birden çok cinsel bağlantıya girdi. Hazal Y.’den para almadığı lakin cinsel akında bulunduğu, Yağmur A.’dan ise 3 bin 600 lira para aldığı, Hasret D.’den ise 5 bin lira para aldığı saptandı. Konutta yapılan aramalarda, dini seanslarda kullanılan öküz boynuzu, kaplumbağa kabukları ele geçirildi.


İmgeleri yardımcısına depolattırdı


İddianameye göre, cinsel beraberliğe girmeye zorlanan mağdur bayanlar Koyuncu’nun talimatıyla yardımcısı Abdullah Çil tarafınca Fethiye’den alınarak Bahadır Koyuncu’nun ikametine getirildi. Bahadır Koyuncu, kelamda ‘dini seans’ sırasında cinsel beraberlik yaşadıkları esnada çekmiş olduğu fotoğrafları hem kendi dijital arşivinde tıpkı vakitte Abdullah Çil’in telefonunda depoladı.


2 bine yakın görüntü ve fotoğraf arşivi bulundu


Koyuncu’ya ilişkin bir harddiskte yapılan incelemelerde 727 adet erkek ve bayanlara ilişkin fotoğraf ve görüntü bulundu. Yalnızca bir klasörde 833 adet çeşitli bayanların cinsel içerikli fotoğraf ve görüntülerine rastlandı. Bu görüntüler içinde mağdur bayanlarla çekilen manzaralarda bulundu. Kimi görüntülerde Koyuncu’nun mağdur bayanları soyarak üzerlerine kalemle figürler çizip cinsel bağa girdiği saptandı.


Bahadır Koyuncu’nun dijital gereçlerinden çıkan bilgilere göre; meskene gelen mağdur bayanların üzerlerini çıkartmalarını sağlayarak çıplak bedenleri üzerinde simge ve semboller yazdığı saptandı. daha sonrasında ise cin çıkartma mazeretleri ile dini hislerini istismar etmek suretiyle cinsel akında bulundu.


Koyuncu’nun konutunda yapılan aramalarda ayrıyeten ruhsatsız tabancalar, pompalı tüfekler, pala, mınçıka, kelepçe ile tarihi eser olduğu bedellendirilen sikke, yüzük, Kur’an-ı Kerim ele geçirildi.


‘Videolar fantezi amaçlıydı’


Bahadır Koyuncu tabirinde ise, “Yaşam koçu danışmanlığı yapıyorum. Bu danışmanlık hizmeti içerisinde bio güç sertifikası ile psikologların tedavi edemediği şahısları temas etmeden uzaktan eğitiyorum. Cinsel bağlantıya girdiğim savları temelsiz. Gelenlerin istekleri dahilinde fotoğraflarını çektim lakin görüntülerini çekmedim. Arşivimde bulunan görüntülerdeki cinsel bağlantılara ilişkin bayanlar, para karşılığı birlikte olduğum bayanlardır. Görüntüler fantezi amaçlıydı” dedi.

Haber Sitelerinden Alıntı Yapılmıştır.