Çıplak fotoğrafları internete sızdırılan Jennifer Lawrence: Travmam sonsuza dek sürecek

miRBey

Aktif Üye
Çıplak fotoğrafları internete sızdırılan Jennifer Lawrence: Travmam sonsuza dek sürecek
Vanity Fair mecmuasına röportaj veren Hunger Games başrol oyuncusu Jennifer Lawrence, 2014’te iCloud hesabının hacklenmesi kararı çıplak fotoğraflarının internete sızdırılması olayıyla ilgili konuştu.


“Herhangi biri, günün istediği bir saatinde, gidip benim isteğim olmadan çıplak bedenime bakabilir” diyen Lawrance, özel hayatının ihlal edildiği olay niçiniyle yaşadığı travmanın sonsuza dek süreceğini lisana getirdi:

“Fransa’dan biri bu fotoğrafları paylaştı. Travmam sonsuza dek sürecek.”

Lawrence, iCloud hesabı hacklenen ve ortalarında Rihanna, Selena Gomez ve Kim Kardashian üzere isimlerin yer aldığı 100 ünlüden bir tanesiydi. Olayın akabinde yaptığı açıklamalarda Lawrence, sızdırılan fotoğrafların mesleğini etkilemesinden telaş ettiğini ve fotoğraflar niçiniyle özür dileme istikametindeki birinci yansısını bastırmak zorunda kaldığını lisana getirdi.


2014’te bir daha Vanity Fair’e verdiği röportajda Lawrence, şu tabirleri kullanmıştı:

“Bir özür metni yazmaya başlamıştım. Ancak üzgün olduğumu söyleyecek hiç bir niçinim yok. Dört yıl boyunca sevgi dolu, sağlıklı, kusursuz bir ilgi içerisindeydim. Bir uzak uzaklık ilgisiydi ve bu biçimde bir durumda erkek dostunuz ya porno izleyecek, yada size bakacaktır.”

2017’de Hollywood Reporter’a yaptığı açıklamada ise Lawrence, skandalın kendisinde bıraktığı duygusal yükü şöyleki söz etmişti:


“Herhangi bir barbekü partisinde olabilirsiniz ve biri bir anda telefonunda o fotoğrafları çıkarıp gösterebilir. Hazmedilmesi hakikaten imkansız bir şeydi.”


Ünlü oyuncu, eşi Cooke Maroney ile beklediği birinci bebeklerine dair, “Vücudumdaki her içgüdü, ömrümüzün geri kalanına kadar elimden geldiğince onun mahremiyetini müdafaayı istiyor” demişti.

Haber Sitelerinden Alıntı Yapılmıştır.