Günde 2 kiloya yakın inşaat molozu yiyor: ‘Memleketten özel olarak getirtiyorum’

miRBey

Aktif Üye
Günde 2 kiloya yakın inşaat molozu yiyor: ‘Memleketten özel olarak getirtiyorum’
Star TV’de yayınlanan ‘Sabahların Sultanı Seda Sayan‘ programına katılan hanımın anlattıkları, hem stüdyodakileri birebir vakitte ekran başındaki izleyicileri hayrete düşürdü.


Gebe olduğu periyotta camdan dışarı bakarken canının toprak çektiğini söyleyen bayan, zorlandığı için dışarı çıkamadığını ve bu süreçte konutta parke altındaki kum ve betonları sökerek yediğini aktardı.


Bayan, canının inşaat molozu çekmeye başlamasını, “Balkondan bakarken renkli toprak görüyordum. Toprak yemek için aşağıya inemiyordum hamileydim. Kapıların, parkelerin altından çıkarıp yiyordum kumları, toprakları. daha sonra bıraktım” kelamlarıyla anlattı.


‘Günde 1-2 kilo yiyorum’


12 sene daha sonra tekrar moloz yemeye başladığını aktaran bayan, şu biçimde devam etti:

“İki yıldır devam ediyor. Günde 3-4 tane bu biçimde alıp yiyorum. 1-2 kiloya yakın yiyorum. Mahzur olamıyorum kendime.”

Köyden moloz getirtiyor


Köyden moloz getirttiğini söyleyen bayan, “Buradaki topraklar değil. Köyde duvarlardan söküp getirttiğim topraklar. Köyde kardeşlerimin eski toprak meskenleri var. Onların duvarlarında var bunlar diğer yerlerde yok. Memleketten getirttirdim. Eşim istedi kargoyla yolluyorlar. Ne için diye sorduklarında ilaç diyorum. Kendime de yediremiyorum yani toprak yememi. Söylemek istemiyorum. Birisinin dizleri ağrıyor, dizlerine ilaç yapacakmışlar diye istedi o denli geldi” tabirlerini kullandı.


‘Böbreklerinde sorun çıkacak’


Eşinin durumuna üzüldüğünü belirten kocası ise, “Yaklaşık 25 yıldır evliyiz. Toprak yiyor bedene hayli ziyanlı. Böbreklerinde taş çıkacak, bağırsaklarında sorun çıkacak. İnsan üzülmez mi ben ve çocuklar fazlaca üzülüyoruz” dedi.

Haber Sitelerinden Alıntı Yapılmıştır.