Kıpırtı hissettiği kulağından hamam böceği çıktı

miRBey

Aktif Üye
Kıpırtı hissettiği kulağından hamam böceği çıktı
Yeni Zelanda’da yaşayan Zane Wedding isimli şahıs, geçtiğimiz hafta cuma günü yüzme havuzundan döndükten daha sonra koltuğunda uyuyakaldı. Uyandığında kulağının tıkalı olduğunu fark eden Wedding, başta kulağına su kaçmış olabileceğini düşündü. Lakin çabucak sonrasında kulağının içerisinde bir kıpırtı hissedince, hastaneye başvurmak zorunda kaldı.


Cumartesi günü kulağının içerisini yıkatan adama antibiyotik veren sıhhat takımları, kulağını saç kurutma makinesiyle kurutma teklifinde bulundu. Fakat bu yol de işe yaramadı.


Kulak içi yıkama operasyonundan daha sonra bir kulağının büsbütün duyma yetisini kaybettiğini ve uyuyamama meselesiyle karşılaştığını söyleyen Wedding, bunun yerine bir kulak uzmanına gitti.


‘Günlerdir böceği kulağımda saç kurutma makinesiyle pişiriyormuşum’


Tabibin kulağını gördüğü anda olayı fark ettiğini belirten adam, “Baktığı anda dedi ki, ‘Tanrım.. Bence kulağında bir böcek var.’ daha sonra birkaç dakika içerisinde emici bir alet ve cımbızlarla kulağımdan hamam böceğini çıkardı” dedi.


“Cumartesi gününden beri böceği kulağımda saç kurutma makinesiyle pişiriyormuşum” diyen adam, kulağından çıkarılan böceği şimdiye dek hiç bir hastasının kulağından böcek çıkarmamış olduğu için hekimine ikram etti.

Haber Sitelerinden Alıntı Yapılmıştır.