‘Sıvı altın’ dediği idrarını kavanozlayıp 70 dolara satıyor: ‘Biri dondurma bile yaptı’

miRBey

Aktif Üye
‘Sıvı altın’ dediği idrarını kavanozlayıp 70 dolara satıyor: ‘Biri dondurma bile yaptı’
Çıkardığı gazı kavanozlayarak satan fenomen Stephanie Matto’dan daha sonra bu sefer de toplumsal medya fenomeni Kactus Kutie, idrarını satmaya başladı.

Kutie, epey dirayetli bir mesanesi olması niçiniyle birtakım görüntülerinin 10 dakikaya kadar uzadığını belirterek, herkesi hayretler içerisinde bıraktı.

Hayranlarının ısrarı üzerine görüntüler çekmeye başladığını anlatan Kutie, “İlk görüntüm bir dere kenarında tuvaletimi yaptığım anları gösteriyordu. Çok sıradan ve kısa bir görüntüydü fakat binlerce sipariş almama niye oldu. Artık idrarımı kavanozlara koyarak satıyorum. Hatta biri onunla dondurma yaptı” dedi.

I sell my wee for £52 a cup – one fan even used it to make an ice lolly https://t.co/xXwW2x0s8d

— News NBW (@NewsNBW_) January 17, 2022

‘Yapılış basamağını gösteren özel görüntüler çekiyorum’

Kutie, yeni uğraşı yardımıyla binlerce dolar gelir elde ettiğini söylemiş oldu. Müşterilerinin özel istekleri doğrultusunda belirlenen diyet listelerini uyguladığını anlatan Kutie, “Hayranlarım istediğinde yapılış kademesini gösteren özel görüntüler çekip satıyorum. Bu tıp sahnelerdilk evvel iki dev bardak çay ve kesinlikle su içiyorum” dedi.

Kutie, idrarını satın alan bir hayranının yaptığı farklı şeyi de anlattı. Kutie’den bir kavanoz idrar alan çılgın adamın, bu idrarı dondurduktan daha sonra dondurma olarak tükettiği öğrenildi.

Haber Sitelerinden Alıntı Yapılmıştır.