Yazılım Testi: Tek parçadan esnek çerçeveye

Draqon

Aktif Üye
Yazılım Testi podcast'inin yeni bölümünde Richard Seidl, Nikolaus Rieder'ı konuk ediyor. Eski bir test otomasyonu çerçevesinin yeni, yeni bir uygulamaya geçişinden büyüleyici yolculuğundan bahsediyorlar. Schrack Seconet AG Test Otomasyon Mühendisi Nikolaus Rieder deneyimlerini, karşılaştığı zorlukları ve bu süreçte öğrendiği değerli dersleri paylaşıyor.


Reklamcılık



Başlangıçtan, manuel ayarlamalar ve çok sayıda kopyala-yapıştır işinin günlük iş olduğu zamandan, Robot Çerçevesinin keşfedilmesine ve uyarlanmasına kadar. Nikolaus Rieder'in hikayesi sabır, stratejik planlama ve dış kaynaklara yönelik açık fikirlilik ile eski sistemleri nasıl modernleştirebileceğiniz ve test otomasyonunu daha verimli hale getirebileceğiniz konusunda gerçek bir derstir. Onun içgörüleri ve Robot Çerçevesine başarılı bir şekilde geçiş yapması, yalnızca onun yeniliğe olan azminin ve coşkusunun kanıtı olmakla kalmıyor, aynı zamanda benzer zorluklarla karşılaşan herkes için bir ilham kaynağı da oluyor.



Bu podcast tamamen yazılım kalitesiyle ilgilidir: ister test otomasyonu, ister çevik projelerdeki kalite, test verileri veya test ekipleri olsun – Richard Seidl ve konukları, yazılım geliştirmeye daha fazla kalite getiren şeylere bakıyor.

Güncel sayı aynı zamanda Richard Seidl'in blogunda da mevcuttur: “Monolith'ten Esnek Çerçeveye – Nikolaus Rieder” ve YouTube'da mevcuttur.


(mdo)



Haberin Sonu