Önizlemede “Anno 117”: İstediğiniz kadar büyük

Draqon

Aktif Üye
Ubisoft Blue Byte doğrudan bir karar aldı: “Anno 117” Allüzyonumuzda, klasik roman iki başlangıç kesirleri olan tek Lazi oynanabilirdi. Bitmiş versiyonda bunun yerine Celtic Albion'da başlamayı da seçebilirsiniz. İlk kez aralarında seçebileceğiniz tamamen eşdeğer iki başlangıç bölgesi vardır.

“Anno 117” oyunun seyrini şekillendiren kararlarla doludur. Örneğin, oyuncular yeni teknoloji aşamalarında yollarını bulmalı, farklı bonuslar için ibadet için tanrıları seçmeli ve farklı çözümler arasında karar vermelidir. Gemilerin ekipmanı bile artık kendiniz tasarlanabilir.

İstediğin kadar büyük

Seçim Özgürlüğü, Haberler Online'a karşı dört saatlik oturumun ardından yaratıcı yönetmen Manuel Reinher'in yeni serisinin geliştirilmesinde önemli bir motifti. Çünkü yeni kısım öncekilerden daha dinamik olmalı. “Doğrusallığı biraz kırmak ve daha fazla özgürlük getirmek istedik,” diyor Reinher. “Kararlar eğlenceli!”

Görevler için genellikle kararlar gereklidir. Optik preparat için rakamların oluşturulması geliştirildi.

(Resim: Haberler Online)

Yeni kısımda, iki oyun koşusu, örneğin, oyun ilerlemesinin kesinlikle sendelendiği “Anno 1800” de önemli ölçüde daha farklı olabilir. Genel olarak, kendiniz “Anno 117” i kendiniz istediğiniz kadar büyük yapabilmelisiniz. “Eğer şimdi Anno-Hardcore çatlak değilseniz,” Şimdi Latium kalıyorum. ” Kimse her iki bölgeyi de yönetmek zorunda kalmamalıdır. Bazı mallar ve faydalar engellenir, ancak ilerlemeden tamamen hariç tutulmazsınız.

Tahtalar, balık, tunik

Bu yeni özgürlük tasarımda temel bir değişikliktir. Özünde, “Anno 117” hala normal bir “Anno” gibi gerçekleşiyor, yeni kısım “Anno 2205” gibi deneysel bir aykırı değil. Birkaç yeni bükülme ile klasik yapı stratejisi elde edersiniz. Başlangıçta (ya diyagonal yollarda) evler inşa ediyoruz, ahşabı doğrayın, tahtaları çıkarın ve balık tutmaya gidiyoruz. Daha sonra plebler daha zorlu hale gelir ve tunik giymek ister ve klasik üretim zincirlerinde üretilen sabunla yıkanır.

Bununla birlikte, bu üretim binasını yerleştirirken, şimdi biraz daha fazla farkındalık gereklidir: Önceki “Anno” oyunlarının herhangi bir yerinde üretim zincirlerini alkışlayabilirseniz, şimdi “Anno 117” de çok daha dikkatli olmanız gerekir. Birçok binanın bölgedeki diğer binaları etkilediği bir etki yarıçapı vardır.

“Kentsel gelişim her zaman nispeten basitti”

Örneğin, tuğla damıtım ateş riskini arttırır, kömür çiftçisi de havayı kirletir ve bu nedenle acilen yerleşim alanlarının dışına yerleştirilmek ister. Bir tıp merkezinin, etki alanında sağlık risklerine karşı çıktığı açıktır. Ancak artık çalışkan Medici'yi başka bir yerde destekleyebilirsiniz: örneğin, bölgenizdeki konut binaları üzerinde sağlık geliştirici bir etkisi olan sabun yapma ile. Ve fırında tartmalısınız: yakındaki evler için ek gelir elde eder, ancak yangın riskini artırır. Paraya ihtiyacım var mı yoksa risk benim için çok mu büyük? Sonuçta, Roma Lichterloh'u yakmasından bu yana sadece 50 yıl geçti.

“Anno 117” deki fırın binası: Ek gelirin yangın riskini haklı olup olmadığı herkes kendi vicdanlarına katılmalıdır.

“Anno'nun zayıflığı her zaman kentsel gelişimin aslında nispeten basit olmasıdır” diyor Reinher. Çoğu insan üretim binalarını kenara itti ya da dış kaynaklı. Biraz daha ince inşa etmek, biraz optimize etmek, tekrar özel bir destek getiren kombinasyonlar bulmak için hiçbir zaman ek bir değer yoktu. Bu yüzden yeni bir sistem denedik ve sonra bulduk: 'Ah, iyi hissettiriyor. Tekrar ince ayar yapmak için yeni bir yol açıyor. Malları güçlendirmek için. “

Ünlü son sözler.

(Resim: Haberler Online)

Aslında, yeni sistem çok doğal. Olumlu ve olumsuz ortam etkileri görünür ve sezgisel olarak mantıklıdır. Doğru dengeyi bulmak zordur ve yapı stratejisine daha fazla derinlik sağlar.

Balık sosu seni mutlu ediyor

Memnuniyet ve sağlık gibi istatistiklerin artık daha net bir şekilde iletilmesi, diğer sistemlere daha stratejik derinlik kazandırıyor. Örneğin, “Anno 117” de mallara duyulan ihtiyaç, malların teslimatının ne gibi olumlu etkileri olduğunu açıkça göstermektedir. Yeterli ekmek sadece vergi geliri getirmekle kalmaz, aynı zamanda topluluk hissini de güçlendirir.

Mutfak anlaşmazlığına rağmen, balık sosu Garum nüfusun memnuniyetini arttırıyor. Böylece hangi darboğazın en acil olanı düzeltmeniz gerekir. Eğer rabble sokaklardan çekilirse, biraz daha fazla balık pişirmeniz gerekebilir. Temel olarak, önceki oyunlarda benzerdi. Ancak, “stratejik olarak kullanılabilir” diyor Reinher, tüm önemli sayıları açıkça görebileceğinizi söylüyor.

Ne yazık ki, bu bağlantı artık geçerli değil.

Boşa harcanan eşyalara bağlantılar 7 günden daha büyükse veya çok sık çağrıldıklarında geçersiz hale gelir.

Bu makaleyi okumak için bir Haberler+ paketine ihtiyacınız var. Bir haftayı şimdi yükümlülük altına almadan test edin – yükümlülük olmadan!